Električni za vezavo Fellowes Galaxy-E Electric E 500, za večje pisarne s funkcijo Satellite system, kar omogoča, da lahko ena oseba luknja, druga pa istočasno opravlja vezavo. Kapaciteta luknjanja do 28 listov in vezava do 500 listov za špirale do dimenzije 50 mm. Ročaj čez celotno dolžino aparata za lažje luknanje. Izbira za luknjanje dokumentov A4 in A5. Prilagoditev hrbtne razdalje luknjanja listov pri dokumentih z veliko listi. Spredaj dostopen velik predal s patentirano šablono za hitro in primerno izbiro velikosti špiral/platnic. Gratis dodan začetni komplet za vezavo 20 dokumentov.

Navodila za uporabo Fellowes Galaxy Electric E 500

Proizvajalec: Fellowes
1031,18 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 43859522262
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Aparat za špiralno žično vezavo Fellowes Galaxy Electric E 500 elekrični

- ročni apart
- za luknjanje A4 in A5 dokumentov
- maksimalna vezava do 500 listov
- luknjanje do 28 listov
- barva: antracitna-črna
- dimenzije: ‎23 x 8.3 x 19.8 cm
+ gratis začetni komplet za vezavo 20 dokumentov
- teža: 14.5 kg
- garancija: 2 leti

Navodila za uporabo Fellowes Galaxy Electric E 500

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.