Elegantna poslovna torba iz pravega usnja za prenašanje dokumentov in prenosnega računalnika, dimenzije dimenzije 35 x 27 x 7 cm. Ima ročaj in odstranljiv trak za nošenje, na sprednji in zadnji strani dodaten predal z zadrgo in zapiranje s ključavnico.V notranjosti predal za prenosni računalnik, velik glavni predal za dokumente v velikosti A4, dodatni predal s prostorom za kreditne kartice in prenosni telefon.
Proizvajalec: Alassio
315,50 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4021068470228
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Poslovna torba Alassio Monaco

- ročaj in snemljiv trak za nošenje
- dodaten predal z zadrgo na sprednji in zadnji strani 
- zapiranje s ključavnico
- notranjost torbe je opremljena s predalom za prenosni računalnik, prostornim glavnim predalom za dokumente formata A4, dodatnim predalom s prostorom za kreditne kartice in prenosni telefon.
- zunanje mere: 380 x 310 x 160 mm
- mere predala za prenosni računalnik: 350 x 270 x 70 mm

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.