Črn pilotski kovček Alassio Silvana 92705, je izdelan iz imitacije usnja, opremljen s ključavnico, kolesi in teleskopskim ročajem. Za varnost zaklepanja skrbita dve ključavnici s kombinacijo številk. V kovčku je žep za prenosni računalnik v velikosti 42 x 27 x 5 cm (17''), v pokrovu dodaten žep z zadrgo in zanke za pisala, dodatna zunanja žepa: spredaj in ob strani. Zunanje dimenzije: 48,5 x 37 x 24 cm, notranje dimenzije: 44 x 34 x 22 cm, višina z iztegnjenim ročajem: cca. 103 cm. Po naročilu možna tudi izvedba v pravem usnju.
Proizvajalec: Alassio
177,85 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4021068923014
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Pilotski kovček Alassio Silvana 92705 črn

- Dve ključavnici s kombinacijo številk
- Prostoren glavni predal
- Žep za prenosni računalnik v velikosti 420 x 270 x 50 mm (primeren za 17-palčni prenosni računalnik)
- Dodaten žep z zadrgo in zankami za pisala v pokrovu
- Dodatna zunanja žepa (spredaj in ob strani)
- Zunanje mere: 485 x 370 x 240 mm 
- Notranje mere: 440 x 340 x 220 mm
- Višina z iztegnjenim ročajem: 1030 mm
- Po naročilu možna tudi izvedba v pravem usnju

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.