Pilotski kovček izdelan iz imitacije usnja in opremljen s ključavnico, kolesi in teleskopskim ročajem.
Proizvajalec: ALASSIO
151,52 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4021068923014
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Alassio Pilotski kovček SILVANA

- Dve ključavnici s kombinacijo številk
- Prostoren glavni predal
- Žep za prenosni računalnik v velikosti 420 x 270 x 50 mm (primeren za 17-palčni prenosni računalnik)
- Dodaten žep z zadrgo in zankami za pisala v pokrovu
- Dodatna zunanja žepa (spredaj in ob strani)
- Zunanje mere: 485 x 370 x 240 mm 
- Notranje mere: 440 x 340 x 220 mm
- Višina z iztegnjenim ročajem: 1030 mm
- Po naročilu možna tudi izvedba v pravem usnju

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.