Eleganten pilotski kovček izdelan iz imitacije usnja s teleskopskim ročajem in kolesci.
Proizvajalec: ALASSIO
151,53 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4021068450305
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Alassio Pilotski kovček SAN REMO

- Dve ključavnici s kombinacijo številk
- Prostoren glavni predal
- Predal, ki omogoča uporabo prenosnega računalnika neposredno iz kovčka, notranje mere 400 x 280 x 50 mm (primerno za 15-palčni prenosni računalnik)
- Stranski etui z zadrgo
- Zunanje mere: 455 x 400 x 265 mm
- Notranje mere: 400 x 365 x 170 mm
- Višina iztegnjenega ročaja: 1020 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.