Eleganten pilotski kovček na teleskopskih kolesih.
Proizvajalec: ALASSIO
177,85 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4021068000616
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Alassio Pilotski kovček ROCCA II

- Kovček je razširljiv z dvema stranskima zadrgama.
- Opremljen je s tremi dodatnimi predalčki, tremi zatiči za kreditne kartice in tremi zankami za pisala .
- Večji zunanji predal in dva dodatna zunanja žepka
- Dve kombinaciji številčne ključavnice
- Odstranljiv naramni trak
- Zunanje mere: 460 x 390 x 270 mm
- Notranje mere: 420 x 325 x 240 mm
- Mere predala za prenostnik: 410 x 275 x 60 mm
- Teleskopski ročaj raztegljiv do višine 1050 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.