Eleganten pilotski kovček iz mikrotkanine za prenašanje dokumentov in prenosnega računalnika. Ima dve številčni ključavnici ter dodaten zunanji predal s posebno ključavnico. V notranjosti so trije razdelki: raztegljivi del, prostor za prenosni računalnik in odstranljivi ovitek. Vsebuje še tri prostore za kreditne kartice, dodaten žep z zadrgo, tri zanke za pisala, dva stranska žepa in dodaten predal z zadrgo. Kovček je opremljen s kolesci in teleskopskim ročajem.
Proizvajalec: ALASSIO
217,26 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4021068000616
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Pilotski kovček Alassio Rocca II

- Kovček je razširljiv z dvema stranskima zadrgama.
- Opremljen je s tremi dodatnimi predalčki, tremi zatiči za kreditne kartice in tremi zankami za pisala .
- Večji zunanji predal in dva dodatna zunanja žepka
- Dve kombinaciji številčne ključavnice
- Odstranljiv naramni trak
- Zunanje mere: 460 x 390 x 270 mm
- Notranje mere: 420 x 325 x 240 mm
- Mere predala za prenostnik: 410 x 275 x 60 mm
- Teleskopski ročaj raztegljiv do višine 1050 mm

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.