Zdravniški pregledi pred zaposlitvijo in obdobni zdravniški pregledi v skladu z določili 36. člena Zakona o varnosti in zdravju pri delu (ZVZD-1, Ur.l. RS, št. 43/2011) in 13. člena Pravilnika o preventivnih zdravstvenih pregledih delavcev (Ur. l. RS, 87/2002). Za pregled potrebujete: - napotnico za predhodni zdravstveni pregled (obrazec 8.204) oz. obdobni zdravstveni pregled (obrazec 8.204), ki jo izpolni delodajalec - veljavni osebni dokument - očala oziroma leče, če jih uporabljate - zdravstveni karton (naročite ga pri osebnem zdravniku) ali izpolnjen obrazec.
Proizvajalec: MK TRGOVINA
0,51 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3838884257800
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka 8.205 NAPOTNICA ZA USMERJENI OBDOBNI IN DRUGI USMERJENI ZDRAVSTVENI PREGLED

- Obrazec napotnica za usmerjeni obdobni in drugi usmerjeni preventivni zdravstevni pregled z zdravniškim spričevalom;
- format: A4;
- brezlesni 80-gramski papir;
- dvostranski tisk.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.