Kvalitetni šolski zvezki izdelani iz kakovostnega 80 g papirja in trpežno platnico potiskano v atraktivnih motivih. Listi so dovolj premazni, da ne prepuščajo črnila, hkrati pa dovolj vpojni, da se črnilo ne razmaže. Primerni so za šolo, domače zapiske ali pa za uporabo pri različnih dejavnostih in krožkih.
Proizvajalec: RAZNO
0,98 €
Zaloga 4
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8555100230019
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ZVEZEK A4 MP ČRTE 52L 55G SORTIRANO 231895

- Kvaliteten 55g papir
- Trpežna platnica potiskana v atraktivnih motivih
- Formata A4 210 x 297 mm
- Črtni zvezek
- Vsebina 52 listov
- Sortirani motivi

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov prodaja@marker.si in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.