Črtni zvezek A4 s kovinsko spiralo in trdimi platnicami. 80 listov oz. 160 strani visokokakovostenega neprosojenga papira 95 g/m², s črtami razmaka 7 mm. Mikro-perforiran papir, za lažje trganje, ki olajša ločevanje vsakega lista s 4 luknjami za vstavljanje v mape. Prilagodljiva spirala s klobučkom za zapiranje sistema coil-lock preprečuje zatikanje na oblačilih ali praske na pohištvu. Trden kartonski ovitek in svetleč reliefni logotip Milan. Serija 1918 je navdihnjena z originalnimi barvami in obliko radirk Milan 403, ki jih v Španiji izdelujejo že več kot 100 let.
Proizvajalec: Milan
Izberi barvo:
6,95 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8411574104834
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Zvezek A4 Milan Noebook 1918 črtast spirla 80L

- zvezek A4, trde platnice
- 80-listni / 160 strani
- 95 g/m² visokokakovosten neprosojen papir
- mikro-perforiran papir, s 4 luknjami za vstavljanje v mape
- črtast, razmik med črtami 7 mm
- robovi papirja v isti barvi kot zvezek
- kartonski ovitek s svetlečim reliefnim plastificiranim potiskom logotipa
- prilagodljiva spirala s klobučkom za zapiranje sistema coil-lock
- barve: bež, moder, roza, zelen
- serija: 1918
- spiralna vezava

Zvezek A4 Milan Noebook 1918 črtast spirla 80L

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.