Kakovostni šolski zvezki iz linije New Design Animals so izdelani iz 80 g papirja, opremljeni s trpežno platnico potiskano z živalskimi motivi. Listi so premazni, da ne prepuščajo črnila, hkrati pa dovolj vpojni, da se črnilo ne razmaže. Primerni so za šolo, domače zapiske ali pa za uporabo pri različnih dejavnostih in krožkih. Seveda ga lahko uporabite tudi drugje, ne le v šoli!
Proizvajalec: RAZNO
2,45 €
2,08 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3838884054492
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ZVEZEK A4, 52 LISTNI, 5 MM KARO, NEW DESIGN ANIMALS

- Kakovosten 80 g papir
- Trpežna platnica z živalskimi motivi
- Format: A4
- Mali karo
- 52 listov
- Sortirani motivi

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.