Z začetnim setom za bele table Donau boste lahko pričeli belo magnetno tablo uporabljati takoj. Set vsebuje vse pripomočke za delo s piši-briši tablami: štiri raznobarvne markerje za belo tablo ter čistilno gobo.
Proizvajalec: DONAU
6,28 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5901503661543
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ZAČETNI SET ZA BELO TABLO DONAU

- Komplet štirih markerjev in čistilne gobice za bele table
- Markerji so odporni na prehitro sušenje in se tudi po 72. urah brez pokrovčka ne bodo posušili.
- Nestrupeno črnilo
- Intenzivne barve
- Okrogla konica debeline 4 mm
- Debelina črte: 2-4 mm
- Dolžina črte: 200 mm
- Gobica vsebuje namagneten sloj.
- Spodnji del gobice je iz klobučevine, ki učinkovito in hitro izbriše vse sledove črnila.
- Ne poškoduje površine table in je ergonomske oblike.
- Gobica je žive barve, kar ji omogoča, da jo hitro najdete.
- Mere pakiranja: 110 x 57 x 25 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov prodaja@marker.si in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.