Z začetnim setom za bele table Donau boste lahko pričeli belo magnetno tablo uporabljati takoj. Set vsebuje vse pripomočke za delo s piši-briši tablami: štiri raznobarvne markerje za belo tablo ter čistilno gobo.
Proizvajalec: DONAU
6,28 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901503661543
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Začetni set za belo tablo Donau

- Komplet štirih markerjev in čistilne gobice za bele table
- Markerji so odporni na prehitro sušenje in se tudi po 72. urah brez pokrovčka ne bodo posušili.
- Nestrupeno črnilo
- Intenzivne barve
- Okrogla konica debeline 4 mm
- Debelina črte: 2-4 mm
- Dolžina črte: 200 mm
- Gobica vsebuje namagneten sloj.
- Spodnji del gobice je iz klobučevine, ki učinkovito in hitro izbriše vse sledove črnila.
- Ne poškoduje površine table in je ergonomske oblike.
- Gobica je žive barve, kar ji omogoča, da jo hitro najdete.
- Mere pakiranja: 110 x 57 x 25 mm

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.