Električni stopniščni vzpenjalnik CargoMaster tipa CC200, je ročni voziček z električno dvižno enoto, za prevoz tovora z največ 160 kg po stopnicah, z hitrostjo vzpenjanja od 4 do 19 stopnic na minuto. Zmogljivost je od 15 do 30 nadstropij (od 225 do 450 stopnic), z zmoglivost baterije do 300 stopnic (odvisno od teže tovora). ComfortStep za vzpenjanje ali spust tovora, in raztegljive palice za vožnjo po težišču.
Proizvajalec: Expresso
5145,00 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 806096
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Voziček transportni ročni Expresso Electric Cargo Master CC 200 kg

- ročni voziček z električno dvižno enoto
- za transport težjih stvari po stopnicah
- ročaji nastavljivi po višini in naklonu
- hitrost: 4 do 19 stopnic / minuto
- zmožnost baterije: 300 stopnic
- zmogljivost: 15 do 30 nadstropij (225 do 450 stopnic)
- ergonomski ročaji, ki mogočajo kar se da lahko delo
- material: aluminij
- nosilnost do: 200 kg
- priložen polnilnik z navodili za uporabo
- priložen akomulator in trak za pritrjevanje
- nakladalna plošča (Š x G): 310 x 250 mm
- s polnimi gumijastimi pnevmatikami
- premer koles: 260 mm
- višina: od 1065 do 1490 mm
- globina 290 mm
- širina: 466 mm
- skupna širina: 466 mm
- teža: 29,9 kg
- garancija: 12 mesecev

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.