Ročni transportni voziček je namenjen za prevaženje večjih dimenzij, kot so sodi, kartonska embalaža, idr do teže 500 kg. Stabilna, robustna konstrukcija iz pocinkanega jekla z zaščito pred korozijo. Varnostni ročaji ščitijo roke pri vožnji skozi ozke prehode in pri manevriranju med vozili. Ročaji so trajno trdno povezani s cevjo ročaja brez uporabe lepil ali težavnih vijakov. Edinstveni trikotni nosilci ponujajo prilagodljive možnosti uporabe, saj omogočajo varen prevoz bobnov različnih premerov.
Proizvajalec: Expresso
571,17 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 330766
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Voziček transportni ročni Expresso 500 kg za sode

- nosilnost do: 500 kg
- voziček primeren za prevoz: sodov, jeklenk, kartonske embalaže
- aluminijasta eliptična cev iz posebne zlitine visoke trdnosti
- velikost koles: 260 mm
- skupna širina: 760 mm
- narejen iz aluminija
- širina osi: 620 mm
- višina:1530 mm
- neto teža: 17 kg
- garancija 12 mesecev

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.