Akvarelne oljne voščenke za ustvarjalce vseh starosti. Več kot 60 let izkušenj združenih v enem izmed izdelkov znamke CARAN D'ACHE. Izredno močni pigmenti poskrbijo za neskončne užitke ter ekonomično uporabo. Izdelek je varen za uporabo.
Proizvajalec: CARAN D'ACHE
8,23 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 7610186238154
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka VOŠČENKE SCHOOL LINE CARAN D'ACHE, 15 KOS, PERMANENTNE

- Visoko kvalitetne akvarelne oljne voščenke
- Kremasta struktura; odlična 100% prekrivnost in svetlobna obstojnost; ekonomična uporaba
- Skladno z CE EN71 in ASTM D423
- Do petkrat daljša uporaba barvic v primerjavi s konkurenco
- Permanentne barve
- Izdelano v Švici

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.