Vodene barvice School Line v tablicah so izdelane po stari recepturi, ki veleva uporabo naravnih rastlinskih veziv in sušenje tablic na prostem. S tem zagotovijo ekonomičen in dober nanos ter odlično svetlobno obstojnost barv. Izdelane so na vodni osnovi z naravnimi vezivi, brez mehčal. V paketu je 12 barvnih tablic + bela tempera in čopič.
Proizvajalec: CARAN D'ACHE
36,04 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 7630002330763
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka VODENE BARVICE SCHOOL LINE CARAN D'ACHE, 15 BARV

- Vodene barvice
- Visoko koncentrirani pigmenti, svetleče barve, visoka svetlobna obstojnost, ekonomična uporaba
- Praktična, ekološka embalaža
- Ustreza standardu CE EN71
- Do petkrat daljša uporaba barvic v primerjavi s konkurenco
- Izdelano v Švici

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.