Vodene barvice Caran D'Ache School Line Gouache Studio v tablicah so izdelane po stari recepturi, ki veleva uporabo naravnih rastlinskih veziv in sušenje tablic na prostem. S tem zagotovijo ekonomičen in dober nanos ter odlično svetlobno obstojnost barv. Vodne barvice so enostavne za uporabo, ki ponuja neomejene možnosti mešanja barv. Priporočljive so za amaterske umetnike in tečaje slikanja. Izdelane so na vodni osnovi z naravnimi vezivi, brez mehčal. V paketu je 12 barvnih tablic je gratis bela tempera barva in čopič.
Proizvajalec: Caran d'Ache
36,04 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 7630002330763
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Vodne barvice Caran D'Ache School Line 15 barv

- vodene barvice
- visoko koncentrirani pigmenti, svetleče barve, visoka svetlobna obstojnost, ekonomična uporaba
- izdelane na vodni osnovi z naravnimi vezivi, brez mehčal
- praktična, ekološka embalaža
- ustreza standardu CE EN71
- do petkrat daljša uporaba barvic v primerjavi s konkurenco
- priporočljive so za amaterske umetnike in tečaje slikanja
- izdelano v Švici

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.