Prozorne vložne mape A4 formata za shranjevanje vizitk izdelane iz polipropilenske folije debeline 50 μm, ki jih lahko vpnete v 4 rinčne mape.
Proizvajalec: DONAU
0,20 €
Zaloga 95
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901498037446
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka VLOŽNE MAPE ZA VIZITKE PP A4 50MIC

- Izdelane iz gladke polipropilenske folije debeline 50 μm
- Dodatno ojačan rob
- Žepki za vstavljanje do 20 enostranskih ali 10 dvostranskih vizitk
- Prozorne
- Primerne za vizitke velikosti 95x60 mm
- Število lukenj: 11
- Mere: 235x305 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.