Kvalitetne raztegljive vložne mape Klipko formata A4 (oblika U) so izdelane iz izjemno kvalitetne in trpežne polipropilenske folije, ki zagotavlja dolgoživost in odpornost mape.
Proizvajalec: KLIPKO
12,71 €
Zaloga 1
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5902156018937
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka VLOŽNA MAPA U A4 KLIPKO RAZTEGLJIVA PP - DO 250 LISTOV 10/1

- Izdelane iz kakovostne 110-mikronske polipropilenske folije
- Raztegljive in primerne za shranjevanje katalogov in letakov s kapaciteto do 250 listov 80-gramskega papirja
- Matirane
- Format: A4
- Pakiranje v zavitku po 10 kosov

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.