Vložki za tehnične svinčnike trdote HB s premerom 0,5 mm.
Proizvajalec: TIP TOP
0,50 €
Zaloga 96
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3871284042072
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MINCE ZA TEHNIČNI SVINČNIK TECHNOLINE 12/1 0,5mm HB

- Vložki za tehnični svinčnik
- Trdota: HB
- Premer grafitnega vložka: 0,5 mm
- Dolžina vložka: 60 mm
- Pakiranje vsebuje 12 vložkov.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.