Set treh nadomestnih vložkov s srednjo konico 0,5mm za gel rolerje piši briši: Frixion Ball, Frixion Slim in Frixion Clicker.
Proizvajalec: PILOT
4,93 €
Zaloga 9
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505402005
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka VLOŽKI ZA ROLER PILOT BLS-FR5 MODER 3/1

- Nadomestni vložki za pisala Frixion Ball, Frixion Slim in Frixion Clicker
- Termo občutljivo črnilo z drgnjenjem gumice po papirju postane nevidno
- Premer kroglice: Extra Fine=0,5 mm
- Širina sledi: Extra Fine =0,35 mm
- Dolžina vložka 11 cm
- V setu so 3 vložki

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.