Zamenljivo polnilo za kemični svinčnik Classic Grip znamke Tip-Top Office z vrhunski razmerjem med kakovostjo in ceno. - Barva črnila: črna
Proizvajalec: TIP TOP
Izberi barvo:
0,32 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3871284026560
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka VLOŽEK ZA KEMIČNI SVIČNIK CLASSIC GRIP TIP TOP 0,7mm

- Zamenljivo polnilo za kemični svinčnik Classic Grip Tip top
- Primeren za pisala znamke Tip-Top Office TO 402617, TTO 404618 in TTO 404619
- Debelina črte: 0,7 mm
- V pakiranju je 100 zamenljivih polnil

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.