Sodobno oblikovana ter zasnova analogna stenska ura TFA Dostmann je brezčasna in funkcionalna, lahko se uporablja kot kuhinjska ura, v spalnic, v pisarni. Sodoben in klasičen dizajn se zlije v skoraj vsako okolje. Številčnica z barvnim sekundarnim kazalcem je velika in lahko berljiva. Ura je izdelana iz plastike, vendar ima visokokakovosten steklen pokrov.
Proizvajalec: RAZNO
15,83 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4009816028440
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Stenska ura TFA 60.3035.02 analogna, srebrna

- Privlačen izgled
- Namenjen pisarniški uporabi
- PVC okvir
- Kapaciteta: 12,5 l
- Stekleni pokrov
- Napajanje: baterija AA 1,5V (niso priložene)
- Dimenzija: 30 cm x 4.3 cm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.