Sodobno oblikovana ter zasnova analogna stenska ura TFA Dostmann je brezčasna in funkcionalna, lahko se uporablja kot kuhinjska ura, v spalnic, v pisarni. Sodoben in klasičen dizajn se zlije v skoraj vsako okolje. Številčnica z barvnim sekundarnim kazalcem je velika in lahko berljiva. Ura je izdelana iz plastike, vendar ima visokokakovosten steklen pokrov.
Proizvajalec: RAZNO
15,83 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4009816028440
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Stenska ura TFA 60.3035.02 analogna, srebrna

- Privlačen izgled
- Namenjen pisarniški uporabi
- PVC okvir
- Kapaciteta: 12,5 l
- Stekleni pokrov
- Napajanje: baterija AA 1,5V (niso priložene)
- Dimenzija: 30 cm x 4.3 cm

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.