Kvalitetne cenovno ugodne univerzalne bele etikete za laserski tiskalnik, ink-jet tiskalnik ter fotokopirni stroj. Okrogle nalepke so na poli formata A4, premera 40mm, 24 nalepk na listu ter 2.400 nalepk v paketu.
Proizvajalec: SOREX
13,16 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3830032540376
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka UNIVERZALNE ETIKETE SOREX, OKROGLE 40mm, BELE 100/1

- Vrsta lepila: Univerzalno
- Barva: Bela
- Dimenzije: premer 40 mm
- Material: Papir
- Število listov v zavitku: 100
- Število na listu: 24
- Skupno število: 2.400
- Oblika: okrogla

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.