Klasične bele samolepilne nalepke različnih velikosti, primerne za laserske, brizgalne (inkjet) tiskalnike in kopirne stroje. Inovativna QTC-Quattro Clean Technology tehnika zagotavlja zaščitno obrobo okoli robov nalepk, ki preprečuje nabiranje lepila na notranjih delih tiskalnika. Na voljo vam je tudi brezplačen program za izdelavo in tiskanje nalepk Q-Connect Soft, ki je na voljo na spletni strani www.Q-CONNECT.com oz. pbspolska.eu.
Proizvajalec: Q-CONNECT
9,25 €
Zaloga 2
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5705831106383
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka UNIVERZALNE ETIKETE Q-CONNECT, 52,5x21,2mm, BELE 100/1

- Belina (CIE): 150
- Primerne za laserske, brizgalne (inkjet) tiskalnike in kopirne stroje
- Zaščitna obroba preprečuje nabiranje lepila na notranjih delih tiskalnika
- Na hrbtni strani embalaže je natisnjen pregled porazdelitve nalepk na strani
- Pakiranje vsebuje 100 pol
- Velikost nalepke: 52,5x21,2 mm
- Nalepk na poli: 56

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.