Ustvarite profesionalni videz pošiljk z belimi nalepkami iz linije Office Line. Nalepke so mat bele barve in omogočajo tiskanje brez madežev in brez zastojev v tiskalniku. Na zadnji strani so opremljene s kakovostnim lepilom, ki poskrbi, da etiketa ostane tam, kamor jo boste pritrdili. V škatli se nahaja 100 pol. Nalepke so namenjene uporabi tako v laserskih kot inkjet tiskalnikih ter v multifunkcijskih in kopirnih napravah.
Proizvajalec: DZS
9,86 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3838884884396
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka UNIVERZALNE ETIKETE OFFICE LINE, 70x50,8mm, BELE 100/1

- Zaščitna obroba preprečuje nabiranje lepila na notranjih delih tiskalnika
- Na hrbtni strani embalaže je natisnjen pregled porazdelitve nalepk na strani
- Pakiranje vsebuje 100 pol
- Velikost nalepke: 70 x 50,8 mm
- Pola: 15 etiket

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.