Ustvarite profesionalni videz pošiljk z belimi nalepkami iz linije Office Line. Nalepke so mat bele barve in omogočajo tiskanje brez madežev in brez zastojev v tiskalniku. Na zadnji strani so opremljene s kakovostnim lepilom, ki poskrbi, da etiketa ostane tam, kamor jo boste pritrdili. V škatli se nahaja 100 pol. Nalepke so namenjene uporabi tako v laserskih kot inkjet tiskalnikih ter v multifunkcijskih in kopirnih napravah.
Proizvajalec: DZS
9,86 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3838884884396
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka UNIVERZALNE ETIKETE OFFICE LINE, 70x50,8mm, BELE 100/1

- Zaščitna obroba preprečuje nabiranje lepila na notranjih delih tiskalnika
- Na hrbtni strani embalaže je natisnjen pregled porazdelitve nalepk na strani
- Pakiranje vsebuje 100 pol
- Velikost nalepke: 70 x 50,8 mm
- Pola: 15 etiket

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.