Ustvarite profesionalni videz pošiljk z belimi nalepkami iz linije Office Line. Nalepke so mat bele barve in omogočajo tiskanje brez madežev in brez zastojev v tiskalniku. Na zadnji strani so opremljene s kakovostnim lepilom, ki poskrbi, da etiketa ostane tam, kamor jo boste pritrdili. V škatli se nahaja 100 pol. Nalepke so namenjene uporabi tako v laserskih kot inkjet tiskalnikih ter v multifunkcijskih in kopirnih napravah.
Proizvajalec: DZS
14,96 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3838884884303
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka UNIVERZALNE ETIKETE OFFICE LINE, 70 x2 5,4mm, BELE 100/1

- Zaščitna obroba preprečuje nabiranje lepila na notranjih delih tiskalnika
- Na hrbtni strani embalaže je natisnjen pregled porazdelitve nalepk na strani
- Pakiranje vsebuje 100 pol
- Velikost nalepke: 70 x 25,4 mm
- Pola: 33 etiket

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.