Idealen za občasno, osebno rabo enega uporabnika. Reže 8 listov naenkrat v 4x50 mm velike koščke (varnostni razred: DIN P-3). ""Safety Lock"": ročno onemogočanje naprave pred nenamernim zagonom. Reže neprenehoma do 5 minut. Uničuje tudi sponke, kreditne kartice in sponke za papir. 15-litrski koš za odpadke.
Proizvajalec: FELLOWES
178,22 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859647422
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka UNIČEVALNIK DOKUMENTOV POWERSHRED M-8C

- Nivo hrupa: 75-70 dB
- Teža: 5,6 kg
- Mere izdelka: 390 x 340 x 246 mm
- Primeren za občasno uporabo
- Kapaciteta listov: 8
- Način rezanja: koščki
- Mere izreza: 4x50 mm
- Varnostni razred: DIN P-3
- Velikost vhodne reže: 230 mm
- Hitrost uničevanja: 4,27 m7min
- Neprenehoma lahko deluje 5 minut, nato potrebuje - 30-minutni odmor
- Uničuje sponke, kreditne kartice in sponke za papir
- Prostornina koša: 15 l
- Garancija: 2 leti naprava / 3 leta na rezila
- Varnostna funkcija: Safety Lock

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.