Uničevalnik Powershred® 125i je primeren za manjše pisarne in domačo uporabo za 1-3 uporabnikov. Reže 18 listov naenkrat v 5,8 mm trakove (varnostni razred: DIN P-2). "100% Jam Proof" tehnologija: Odpravi zastoje in prereže še tako zatlačene liste. "Safe Sense®" tehnologija zaustavi uničevalnik ob dotiku rezalne odprtine z roko. "Energy Saving System™": Prihrani energijo že med delovanjem in se ugaša po določenem času. Reže neprenehoma do 25 minut nakar potrebuje 40-minutni odmor. Uničuje tudi sponke, kreditne kartice, sponke za papir, ter CD in DVD medije.
Proizvajalec: FELLOWES
618,82 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859631070
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka UNIČEVALNIK DOKUMENTOV POWERSHRED 90S

- Tehnologije: 100% Jam Proof" (odpravi zastoje in prereže še tako zatlačene liste),"Safe Sense®" (zaustavi uničevalnik ob dotiku rezalne odprtine z roko), SilentShred™ (tiho delovanje)
- Kapaciteta (izvlecnega) koša: 30 litrov
- Reže: sponke, kreditne kartice, sponke za papir, CD in DVD medije ter letake in oglasne revije
- Na kolesih
- Barva: črna/siva
- Razrez: 5,8-milimetrski trakovi
- Varnostni razred DIN: P-2
- Neprenehoma lahko deluje 25 minut, nato potrebuje 40-minutni odmor
- Mere: 640x290x440 mm
- Kovinsko ohišje
- Teža: 16,5 kg
- Raven hrupa: 56 dB
- Priporočeno število uporabnikov: 3-5
- Kapaciteta: 18 listov 80-gramskega papirja
- Število razrezanih trakov na polo širine 24,13 cm: 36
- Hitrost: 3,6 m/min
- Primerno za skupno uporabo v manjših pisarnah
- Garancija: 2 leti na rezalnik, 2-letna garancija na rezila

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.