Uničevalnik Powershred® 125i je primeren za manjše pisarne in domačo uporabo za 1-3 uporabnikov. Reže 18 listov naenkrat v 5,8 mm trakove (varnostni razred: DIN P-2). "100% Jam Proof" tehnologija: Odpravi zastoje in prereže še tako zatlačene liste. "Safe Sense®" tehnologija zaustavi uničevalnik ob dotiku rezalne odprtine z roko. "Energy Saving System™": Prihrani energijo že med delovanjem in se ugaša po določenem času. Reže neprenehoma do 25 minut nakar potrebuje 40-minutni odmor. Uničuje tudi sponke, kreditne kartice, sponke za papir, ter CD in DVD medije.
Proizvajalec: Fellowes
713,97 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 0043859631070
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka UNIČEVALNIK DOKUMENTOV POWERSHRED 90S

- Tehnologije: 100% Jam Proof" (odpravi zastoje in prereže še tako zatlačene liste),"Safe Sense®" (zaustavi uničevalnik ob dotiku rezalne odprtine z roko), SilentShred™ (tiho delovanje)
- Kapaciteta (izvlecnega) koša: 30 litrov
- Reže: sponke, kreditne kartice, sponke za papir, CD in DVD medije ter letake in oglasne revije
- Na kolesih
- Barva: črna/siva
- Razrez: 5,8-milimetrski trakovi
- Varnostni razred DIN: P-2
- Neprenehoma lahko deluje 25 minut, nato potrebuje 40-minutni odmor
- Mere: 640x290x440 mm
- Kovinsko ohišje
- Teža: 16,5 kg
- Raven hrupa: 56 dB
- Priporočeno število uporabnikov: 3-5
- Kapaciteta: 18 listov 80-gramskega papirja
- Število razrezanih trakov na polo širine 24,13 cm: 36
- Hitrost: 3,6 m/min
- Primerno za skupno uporabo v manjših pisarnah
- Garancija: 2 leti na rezalnik, 2-letna garancija na rezila

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.