Uničevalnik dokumentov Powershred 8CD je idealen za občasno ali osebno rabo. Na enkrat lahko razrežejo 8 listov. Te pa razrežejo na 4 x 35 mm velike koščke, kar ustreza varnostnemu razred DIN P-4. Opremljen je s "Safety Lock" funkcijo, ki ročno onemogoča napravi, da bi se nenamerno zagnala. Neprenehoma lahko reže do 3 minute. Uničevalnik je opremljen s 14-literskim košem za odpadke.
Proizvajalec: FELLOWES
147,71 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859724673
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka UNIČEVALNIK DOKUMENTOV POWERSHRED 8CD

- Kapaciteta (izvlecnega) koša: 14 litrov
- Reže: CD/DVD, papirne sponke, kreditne kartice, sponke
- Barva: črna/siva
- Razrez: 4x35-milimetrski koščki
- Cross cut
- Varnostni razred DIN: P-4
- Kapaciteta listov: do 8 A4 80g listov
- Neprenehoma lahko deluje 3 minute, po tem potrebuje 30 minut odmora
- Mere izdelka: 384 x 299 x 200 mm
- Ohišje: kovinsko
- Raven hrupa: 56 dB
- Priporočeno število uporabnikov: 1-3
- Hitrost: 3 m/min
- Primerno za uporabo v manjših (domačih) pisarnah
- Garancija: 1 leti na napravo, 3-letna garancija na rezila

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.