Uničevalnik Powershred® 125i je primeren za domačo uporabo. Reže 12 listov naenkrat v 397 koščkov (varnostni razred DIN P-4), s čimer lahko zagotovite dodatno varnost za zaupne dokumente Reže sponke, kreditne kartice, sponke za papir, CD in DVD medije ter letake in oglasne revije. Reže neprenehoma do 12 minut nakar potrebuje 20-minutni odmor. 26-litrski koš za odpadke omogoča dolgotrajno rezanje brez vmesnega praznjenja koša. SafeSense® tehnologija poskrbi, da uničevalnik preneha delovati, če zazna vaše roke na rezalni odprtini.
Proizvajalec: FELLOWES
499,29 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859628957
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka UNIČEVALNIK DOKUMENTOV POWERSHRED 75CS

- Kapaciteta (izvlecnega) koša: 26 litrov
- Reže: sponke, kreditne kartice (DIN T-2), sponke za papir, CD in DVD medije (DIN O-2) ter letake in reklamne revije
- Barva: črna/siva
- Prečni razrez v 4x38-milimetrske koščke
- Varnostni razred DIN: P-4
- Neprenehoma lahko deluje 10 minut, nato potrebuje 20-minutni odmor
- Mere: 514x381x286 mm
- Kovinsko ohišje
- Teža: 10 kg
- Raven hrupa: 60 dB
- Priporočeno število uporabnikov: 1
- Kapaciteta: 12 listov 80-gramskega papirja
- Hitrost: 3,3 m/min
- Primerno za uporabo v manjših (domačih) pisarnah
- Garancija: 1 leto na rezalnik, 2-letna garancija na rezila

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.