Uničevalnik razreže 12 listov naenkrat v 397 koščkov (varnostni razred DIN P-4) s čimer lahko zagotovite dodatno varnost za zaupne dokumente. Reže sponke, kreditne kartice, sponke za papir, CD in DVD medije ter letake in oglasne revije. Reže neprenehoma do 10 minut nakar potrebuje 40-minutni odmor. "100% Jam Proof" tehnologija odpravi zastoje in prereže še tako zatlačene liste."Safe Sense®" tehnologija zaustavi uničevalnik ob dotiku rezalne odprtine z roko. 22-litrski koš za odpadke z LED indikatorjem, ki se vklopi, ko je koš poln, omogoča dolgotrajno rezanje brez vmesnega praznjenja koša.
Proizvajalec: FELLOWES
591,21 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 0043859642526
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka UNIČEVALNIK DOKUMENTOV POWERSHRED 73CI

- Tehnologije: 100% Jam Proof" (odpravi zastoje in prereže še tako zatlačene liste),"Safe Sense®" (zaustavi uničevalnik ob dotiku rezalne odprtine z roko), SilentShred™ (tiho delovanje)
- Kapaciteta (izvlečnega) koša: 22 litrov
- Reže: sponke, kreditne kartice, sponke za papir, CD in DVD medije ter letake in oglasne revije
- Na kolesih
- Barva: črna/siva
- Prečni razrez v 4x38-milimetrske koščke
- Varnostni razred DIN: P-4
- Neprenehoma lahko deluje 10 minut, nato potrebuje 40-minutni odmor
- Mere: 540x394x287 mm
- Teža: 8,5 kg
- Raven hrupa: 56 dB
- Priporočeno število uporabnikov: 1
- Kapaciteta: 12 listov 80-gramskega papirja
- Število razrezanih koščkov na polo širine 24,13 cm: 397
- Hitrost: 3 m/min
- Primerno za domačo uporabo
- Garancija: 1 leto na rezalnik, 1-letna garancija na rezila

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.