Idealen za občasno, osebno rabo enega uporabnika. Reže 10 listov naenkrat v 4x35 mm velike koščke (varnostni razred: DIN P-3). Reže neprenehoma do 5 minut. Uničuje tudi sponke, kreditne kartice, CD-je in sponke za papir. 23-litrski koš za odpadke.
Proizvajalec: FELLOWES
171,74 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859646906
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka UNIČEVALNIK DOKUMENTOV POWERSHRED 53C

- Kapaciteta koša: 23 litrov
- Reže: sponke, kreditne kartice, sponke za papir, CD in DVD medije
- Na kolesih
- Barva: črna/srebrna
- Prečni razrez v 4x35-milimetrske koščke
- Varnostni razred DIN: P-4 (za papir), O-1 (za CD/DVD medije), T-4 (za kreditne kartice)
- Mere izdelka: 457x356x243 mm
- Mere embalaže: 422x368x235mm
- Teža izdelka: 6,6 kg
- Teža z embalažo: 7,7 kg
- Priporočeno število uporabnikov: 1
- Kapaciteta: 10 listov 80-gramskega papirja
- Hitrost razreza: 2 m/min
- Primerno za občasno domačo uporabo
- Garancija: 2 leti na rezalnik, 2-letna garancija na rezila

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.