Uničevalnik razreže 24 listov naenkrat v 37 trakov (varnostni razred DIN P-2) s čimer lahko zagotovite osnovno varnost. Reže sponke, kreditne kartice, sponke za papir, CD in DVD medije ter letake in oglasne revije. Zmogljiv motor omogoča, da je rezanje hitro in učinkovito ter poskrbi za neprestano obratovanje brez vmesnega pregrevanja. "100% Jam Proof" tehnologija odpravi zastoje in prereže še tako zatlačene liste."Safe Sense®" tehnologija zaustavi uničevalnik ob dotiku rezalne odprtine z roko. 83-litrski koš za odpadke omogoča dolgotrajno rezanje brez vmesnega praznjenja koša.
Proizvajalec: FELLOWES
1538,70 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 43859643738
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka UNIČEVALNIK DOKUMENTOV POWERSHRED 325I

- Tehnologije: 100% Jam Proof" (odpravi zastoje in prereže e tako zatlačene liste),"Safe Sense®" (zaustavi uničevalnik ob dotiku rezalne odprtine z roko), SilentShred™ (tiho delovanje)
- Kapaciteta koša: 83 litrov
- Reže: sponke, kreditne kartice, sponke za papir, CD in DVD medije ter letake in oglasne revije
- Na kolesih
- Barva: črna/siva
- Razrez: 5,8-milimetrski trakovi
- Varnostni razred DIN: P-2
- Mere: 881x881x460 mm
- Teža: 40 kg
- Raven hrupa: 60 dB
- Priporočeno število uporabnikov: 6-10
- Kapaciteta: 24 listov 80-gramskega papirja
- Število razrezanih trakov: 36
- Hitrost: 6 m/min
- Primerno za pisarniško uporabo
- Garancija: 2 leti na rezalnik, 2-letna garancija na rezila

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.

Kupci so kupili tudi