Uničevalnik je primeren za srednje in velike pisarne, za 10 in več uporabnikov. Reže 22 listov naenkrat v 4x38 mm koščke (Varnostni razred: DIN P-4). "100% Jam Proof" odpravi zastoje in prereže še tako zatlačene liste."Safe Sense®" tehnologija zaustavi uničevalnik ob dotiku rezalne odprtine z roko. Z njim lahko režete papir in tudi sponke, kreditne kartice ter CD in DVD medije. "Continuous Duty Shredding": Idealen za velike količine uničevanja. Uničevalnik je pripravljen na neprestano obratovanje brez vmesnega pregrevanja.
Proizvajalec: FELLOWES
1695,74 €
1526,17 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859643707
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka UNIČEVALNIK DOKUMENTOV POWERSHRED 325CI

- Tehnologije: 100% Jam Proof" (odpravi zastoje in prereže še tako zatlačene liste),"Safe Sense®" (zaustavi uničevalnik ob dotiku rezalne odprtine z roko), SilentShred™ (tiho delovanje)
- Kapaciteta koša: 83 litrov
- Reže: sponke, kreditne kartice, sponke za papir, CD in DVD medije ter letake in oglasne revije
- Na kolesih
- Barva: črna/siva
- Presečni razrez: 4x38-milimetrski koščki
- Varnostni razred DIN: P-4
- Mere: 881x510x460 mm
- Teža: 42,5 kg
- Raven hrupa: 60 dB
- Priporočeno število uporabnikov: 6-10
- Kapaciteta: 22 listov 80-gramskega papirja
- Število razrezanih koščkov na polo širine 24,13 cm: 397
- Hitrost: 4,5 m/min
- Primerno za pisarniško uporabo
- Garancija: 2 leti na rezalnik, 2-letna garancija na rezila

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.