Uničevalnik lahko naenkrat razreže 20 listov v 36 trakov (varnostni razred DIN P-2) s čimer lahko zagotovite osnovno varnost. Reže sponke, kreditne kartice, sponke za papir, CD in DVD medije ter letake in oglasne revije. Zmogljiv motor omogoča, da je rezanje hitro in učinkovito ter poskrbi za neprestano obratovanje brez vmesnega pregrevanja. "100% Jam Proof" tehnologija odpravi zastoje in prereže še tako zatlačene liste. "Safe Sense®" tehnologija zaustavi uničevalnik ob dotiku rezalne odprtine z roko. 60-litrski koš za odpadke omogoča dolgotrajno rezanje brez vmesnega praznjenja koša.
Proizvajalec: FELLOWES
1097,01 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 043859628230
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka UNIČEVALNIK DOKUMENTOV POWERSHRED 225I

- Tehnologije: "100% Jam Proof" (odpravi zastoje in prereže še tako zatlačene liste), "Safe Sense®" (zaustavi uničevalnik ob dotiku rezalne odprtine z roko), "SilentShred™" (tiho delovanje)
- Kapaciteta koša: 60 litrov
- Reže sponke, kreditne kartice, sponke za papir, CD in DVD medije ter letake in oglasne revije
- Na kolesih
- Barva: črna/siva
- Razrez: 5,8-milimetrski trakovi
- Varnostni razred DIN: P-2
- Mere: 780x 450 x 435 mm
- Teža: 35 kg
- Raven hrupa: 58 dB
- Priporočeno število uporabnikov: 3-5
- Kapaciteta: 20 listov 80-gramskega papirja
- Število razrezanih trakov na polo širine 24,13 cm: 36
- Hitrost: 4,8 m/min
- Primerno za skupno uporabo v manjših pisarnah
- Garancija: 2 leti na rezalnik, 2-letna garancija na rezila

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.