Nova generacija kompaktnih uničevalnikov dokumentov Dahle Paper Safe PS 60 / P-2, je primeren za domačo uporabo ter uporabo v manjših pisarnah. za manjšo ali domačo pisarno. Zagotavlja hitro in enostavno možnost za uničevanje do 6 listov A4 (80 gr) hkrati. Velikost uničevalnika je priročna in kompaktna za postavitev pod delovno mizo. Odlikuje ga funkcija avtomatskega vklopa in izklopa, ter zaščita pred pregrevanjem z vidnim signalom.
Proizvajalec: Dahle
67,82 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4009729074169
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Uničevalnik dokumentov Dahle Paper Safe PS 60 / P-2

- kompaktni uničevalnik dokumentov za majhno ali domačo pisarno
- praktična funkcija avtomatskega vklopa in izklopa
- ročna funkcija rezanja in vrtenja nazaj
- zaščita pred pregrevanjem
- odstranljiv zgornji del za enostavno praznjenje koša
- za svoje delovanje ne potrebuje oljenja
- razrez na trakove 6 mm
- 2 leti garancije na delovanje

- čas delovanja ca. 5 min, čas ohlajanja ca. 15 min
- širina odprtine 220 mm
- kapaciteta 6 listov A4 80 gsm
- razrez 6 mm
- stopnja varnosti P-2 / T-2 / E-2
- prostornina zbiralnika 11 l
- mere 315 x 313 x 160 mm

 Varnostni nivoji DIN 66399 uničevanje papirja:
P-1 Največja širina trakov je 12 mm. Priporočljivo je za podatkovne medije, ki vsebujejo splošne podatke, da postanejo nečitljivi.
P-2 Največja širina trakov je 6 mm. Priporočljivo je za podatkovne medije, ki vsebujejo splošne podatke, da postanejo nečitljivi.
P-3 Največja širina trakov je 320 mm2. Priporočljivo je za podatkovne medije, ki vsebujejo občutljive, zaupne in osebne podatke, da postanejo nečitljivi.
P-4 Največja širina trakov je 160 mm2. Priporočljivo je za podatkovne medije, ki vsebujejo posebej občutljive, zaupne in osebne podatke, da postanejo nečitljivi.
P-5 Največja širina trakov je 30 mm2. Priporočljivo je za podatkovne medije, ki vsebujejo skrivne  podatke, da postanejo nečitljivi.
P-6 Največja širina trakov je 10 mm2. Priporočljivo je za podatkovne medije, ki vsebujejo skrivne  podatke, ki zahtevajo izredno ostre varnostne ukrepe.
P-7 Največja širina trakov je 5 mm2. Priporočljivo je za podatkovne medije, ki vsebujejo izredno skrivne podatke, in zahtevajo maksimalne varnostne ukrepe.

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.