Nova generacija kompaktnih uničevalnikov dokumentov Dahle Paper Safe PS 60 / P-2, je primeren za domačo uporabo ter uporabo v manjših pisarnah. za manjšo ali domačo pisarno. Zagotavlja hitro in enostavno možnost za uničevanje do 6 listov A4 (80 gr) hkrati. Velikost uničevalnika je priročna in kompaktna za postavitev pod delovno mizo. Odlikuje ga funkcija avtomatskega vklopa in izklopa, ter zaščita pred pregrevanjem z vidnim signalom.
Proizvajalec: DAHLE
57,23 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4009729074169
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Uničevalnik dokumentov Dahle Paper Safe PS 60 / P-2

- kompaktni uničevalnik dokumentov za majhno ali domačo pisarno
- praktična funkcija avtomatskega vklopa in izklopa
- ročna funkcija rezanja in vrtenja nazaj
- zaščita pred pregrevanjem
- odstranljiv zgornji del za enostavno praznjenje koša
- za svoje delovanje ne potrebuje oljenja
- razrez na trakove 6 mm
- 2 leti garancije na delovanje

- čas delovanja ca. 5 min, čas ohlajanja ca. 15 min
- širina odprtine 220 mm
- kapaciteta 6 listov A4 80 gsm
- razrez 6 mm
- stopnja varnosti P-2 / T-2 / E-2
- prostornina zbiralnika 11 l
- mere 315 x 313 x 160 mm

 Varnostni nivoji DIN 66399 uničevanje papirja:
P-1 Največja širina trakov je 12 mm. Priporočljivo je za podatkovne medije, ki vsebujejo splošne podatke, da postanejo nečitljivi.
P-2 Največja širina trakov je 6 mm. Priporočljivo je za podatkovne medije, ki vsebujejo splošne podatke, da postanejo nečitljivi.
P-3 Največja širina trakov je 320 mm2. Priporočljivo je za podatkovne medije, ki vsebujejo občutljive, zaupne in osebne podatke, da postanejo nečitljivi.
P-4 Največja širina trakov je 160 mm2. Priporočljivo je za podatkovne medije, ki vsebujejo posebej občutljive, zaupne in osebne podatke, da postanejo nečitljivi.
P-5 Največja širina trakov je 30 mm2. Priporočljivo je za podatkovne medije, ki vsebujejo skrivne  podatke, da postanejo nečitljivi.
P-6 Največja širina trakov je 10 mm2. Priporočljivo je za podatkovne medije, ki vsebujejo skrivne  podatke, ki zahtevajo izredno ostre varnostne ukrepe.
P-7 Največja širina trakov je 5 mm2. Priporočljivo je za podatkovne medije, ki vsebujejo izredno skrivne podatke, in zahtevajo maksimalne varnostne ukrepe.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.