Kompaktna velikost uničevalnika dokumentov Dahle 22022 poskrbi, da je izbrani uničevalnik še posebej primeren za uporabo doma ali v majhnih pisarnah. Aparate Dahle odlikujejo stabilno ohišje, praktična avtomatska funkcija vklopa/izklopa, udobna uporaba vzvratnega delovanja in kar 2-letna garancija.
Proizvajalec: DAHLE
134,60 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4007885258836
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka UNIČEVALNIK DOKUMENTOV DAHLE 22022

- Širina odprtine: 220 mm
- Kapaciteta: 7 listov 80-gramskega papirja formata A4
- Razrez 4,0 x 30,0 mm
- Stopnja varnosti P-4/T-4/E-3
- Prostornina zbiralnika 14 litrov
- Mere 400 x 320 x 180 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.