3-slojna higienska maska za obraz zaščiti pred prašnimi delci in nekaterimi nezaželenimi vplivi iz okolja. V primeru suma na znake bolezni z nošenjem maske zaščitite okolico in zmanjšate (ne preprečite) možnost prenosa bolezni na druge osebe. Zaradi univerzalne velikosti je primerna tako za odrasle osebe, kot tudi otroke.
Proizvajalec: RAZNO
123,83 €
100,30 €
Zaloga 5
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 1000000000001
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TROSLOJNA HIGIENSKA MASKA 100/1

- Pakiranje: 100 kosov
- 3-slojno filtriranje
- Ustrezna zaščita za nos in usta
- Univerzalna velikost, primerna za odrasle osebe in otroke

 

OPOZORILO: Maska ne ustreza standardom, ki na območju Republike Slovenije veljajo za zaščitno varovalno opremo. Gre zgolj za higienski pripomoček.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.