Kemični svinčnik Pentel Rolly BPC37 omogoča pisanje s tremi različniki barvami v enem samem svinčniku. V plastičnem ohišju, ki prihaja v štririh različnih barah se nahajajo tri minice v treh osnovnih barvah: črna, modra in rdeča.
Proizvajalci: PILOT , PENTEL
Izberi barvo:
5,14 €
Zaloga 1
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902506217592
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TROBARVNI KEMIČNI SVINČNIK PENTEL ROLLY BPC37 0.7mm

- debelina konice: 0,7 mm
- 3-barvni kemični svinčnik: rdeč, moder in črn
- ergonomsko gumirano držalo

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.