Z uporabo transparentnih etiket za naslavljanje bo vaša pošta videti profesionalno, saj bo izgledalo, kot da je naslov natiskan neposredno na ovojnico. Transparentne etikete na ovojnici skoraj ne bo opaziti! Z uporabo edinstvene tehnologije QuickPEEL™, pa boste pri lepljenju etiket prihranili tudi čas. Na transparentne etikete lahko tiskate z vsemi črno-belimi in barvnimi laserskimi tiskalniki.
Proizvajalec: ZWECKFORM
50,56 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4004182967454
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TRANSPARENTNE ETIKETE ZWECKFORM L7551-25, 38 x 21,2 MM, 1625/1

- Avery Zweckform transparentne etikete za laserske tiskalnike, 38.1 x 21.2 mm, 1625 etiket/zavitek, 25 listov/zavitek
- Etiket skoraj ni opaziti; videz, kot da je naslov natiskan na kuverto
- Tehnologija QuickPEEL omogoča hitrejše lepljenje etiket
- Tekst na etiketi se ne razmaže, naslov ostane čitljiv

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.