Z uporabo transparentnih etiket za naslavljanje bo vaša pošta videti profesionalno, saj bo izgledalo, kot da je naslov natiskan neposredno na ovojnico. Transparentne etikete na ovojnici skoraj ne bo opaziti! Z uporabo edinstvene tehnologije QuickPEEL™, pa boste pri lepljenju etiket prihranili tudi čas. Na transparentne etikete lahko tiskate z vsemi črno-belimi in barvnimi laserskimi tiskalniki.
Proizvajalec: ZWECKFORM
50,56 €
Zaloga 2
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4004182967454
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TRANSPARENTNE ETIKETE ZWECKFORM L7551-25, 38 x 21,2 MM, 1625/1

- Avery Zweckform transparentne etikete za laserske tiskalnike, 38.1 x 21.2 mm, 1625 etiket/zavitek, 25 listov/zavitek
- Etiket skoraj ni opaziti; videz, kot da je naslov natiskan na kuverto
- Tehnologija QuickPEEL omogoča hitrejše lepljenje etiket
- Tekst na etiketi se ne razmaže, naslov ostane čitljiv

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.