Kakovostni trakovi D1 proizvajalca proizvajalca Dymo bodo kos še tako zahtevnim nalogam. Trakove so primerni za uporabo z vsemi aktualnimi tiskalniki nalepk LabelManager in LabelPoint, z dvojnimi tiskalniki LabelWriter in starejšimi tiskalniki nalepk, ki uporabljajo kasete s trakom D1.
Proizvajalec: NOLIT
24,51 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5411313450133
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TRAK ZA NALEPKE DYMO D1 12mmx7m ČRNA NA BELEM 45013

- Trak za nalepke DYMO D1 45013
- Barva: črna na belem
- Širina traku: 12 mm
- Dolžina traku: 7 m
- Vrsta lepila: Univerzalno
- Material: Poliester
- Teža: 0,032 kg
- Primeren za tiskalnike nalepk LabelManager in LabelPoint Systems

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.