Kakovostni trakovi D1 proizvajalca proizvajalca Dymo bodo kos še tako zahtevnim nalogam. Trakove so primerni za uporabo z vsemi aktualnimi tiskalniki nalepk LabelManager in LabelPoint, z dvojnimi tiskalniki LabelWriter in starejšimi tiskalniki nalepk, ki uporabljajo kasete s trakom D1.
Proizvajalec: NOLIT
25,45 €
Zaloga 1
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5411313450133
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TRAK ZA NALEPKE DYMO D1 12mmx7m ČRNA NA BELEM 45013

- Trak za nalepke DYMO D1 45013
- Barva: črna na belem
- Širina traku: 12 mm
- Dolžina traku: 7 m
- Vrsta lepila: Univerzalno
- Material: Poliester
- Teža: 0,032 kg
- Primeren za tiskalnike nalepk LabelManager in LabelPoint Systems

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.