Najmanjši širokoformatni tiskalnik na svetu 1 z vgrajenim stojalom je zasnovan tako, da ustreza vaši pisarni, proračunu in načinu dela. Z lahkoto natisnite projekte več velikosti. Tiskanje načrta A1 v 25 sekundah. 1 GB pomnilnika.
Proizvajalec: HP
1929,69 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 0194850020230
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Tiskalnik HP ploter DesignJet T650 36

 Funkcije: tiskanje
- Format in tehnologija: A1, brizgalna.
- Ločljivost tiskanja: do 2.400 x 1.200 dpi.
- Hitrost tiskanja: 26 sek/stran (A1); 81 A1 strani/uro.
- Povezava: USB, mreža, Wi-Fi.
- Garancija: 2 leti.
- Kartuše: HP 712 (spodaj).
- Oznake izdelka: printer, tiskalnik, ploter.

Ključne značilnosti
- Kvaliteten izpis
- Visoka hitros tiskanja, kar 26 sekund na A1/D stran
- Prihranite prostor z najmanjšim ploterjem na svetu, ki ustreza vaši pisarni

Specifikacije
- Povezljivost: Gigabit Ethernet (1000Base-T), Hi-Speed USB 2.0, Wi-Fi 802.11
- Mobilno tiskanje: Da

Tiskanje
- Format in tehnologija: A1, brizgalni
- Resolucija tiskanja: do 2.400 x 1.200 dpi
- Hitrost tiskanja: 26 sek/stran (A1); 81 A1 strani/uro
- Tiskalniški jezik: HP-GL/2, HP-RTL, CALS G4, JPEG, URF
- Obojestransko tiskanje: Ne
- ADF: Ne

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.