Komplet štirih textmarkerjev (označevalecev besedila, tekstmarkerjev) Edding s poševno prirezano konico debeline 2-5mm. Tuš je narehjen na vodni osnovi in ima visok barvni sijaj, ki je dobro obstojen na svetlobi. Žive barve signirja omogočajo, da bo poudarjeno besedilo dobro vidno. Tekstmarker je primeren tudi za označevanje teksta natisnjenega z ink jet tiskalniki.
Proizvajalci: DONAU , EDDING
5,02 €
4,52 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4004764955862
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TEXTMARKER EDDING 345 4/1

- Označevalnik besedil s poševno prirezano konico
- Tuš na vodni osnovi
- Visok barvni sijaj
- Obstojen na svetlobi
- Debelina pisave 2-5 mm
- Primeren za izpise z inkjet tiskalnika

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.