Komplet štirih textmarkerjev (označevalecev besedila, tekstmarkerjev) Edding s poševno prirezano konico debeline 2-5mm. Tuš je narehjen na vodni osnovi in ima visok barvni sijaj, ki je dobro obstojen na svetlobi. Žive barve signirja omogočajo, da bo poudarjeno besedilo dobro vidno. Tekstmarker je primeren tudi za označevanje teksta natisnjenega z ink jet tiskalniki.
Proizvajalci: DONAU , EDDING
5,02 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4004764955862
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Tekstmarkerji Edding 345 set 4/1

- Označevalnik besedil s poševno prirezano konico
- Tuš na vodni osnovi
- Visok barvni sijaj
- Obstojen na svetlobi
- Debelina pisave 2-5 mm
- Primeren za izpise z inkjet tiskalnika

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.