Tehnično pisalo rOtring Isograph je zasnovano in izdelano z natančnostjo za optimalno delovanje. Zelo natančno tehnično pisalo s črnilom, na voljo v 13 različnih širinah črt. Trda tanka kromirana konica, odporna na obrabo, omogoča izvrstno delo s detajli, ki zagotavljajo zelo precizno risanje in upravljanje s tehničnim pisalom. Vzmet je izdelana iz nerjavečega jekla. Pritrjen tulec omogoča enostaven dostop do vijačnice črnila in hitro čiščenje. Pisala rOtring Isograph so idealna za uporabo na različnih površinah, vključno s linijsko ploščo, pavs papirjem in pergamentnim risalnim papirjem. Tehnična pisala rOtring Isograph imajo barvni tulec, ki označuje debelino črte za enostavno prepoznavanje. Možnost ponovnega polnjena s stekleničkami pigmentnega črnila z visoko gostoto, ki so na voljo v različnih barvah.

Opomba: Ni za nanašanje na kožo in ni primerno za tetoviranje!
Proizvajalec: Rotring
Izdelek trenutno ni na voljo. Za več informacij in pomoč pri nakupu smo dosegljivi na 051 222 980 ali marker@marker.si
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Tehnično in grafično pisalo Rotring Isograph 0,13 mm

- idealen za uporabo na različnih površinah, vključno s linijsko ploščo, pavs papirjem in pergamentnim risalnim papirjem
- opomba: Ni za nanašanje na kožo, vključno s tetovažami!
- možnost ponovnega polnjenja s črnilom
- na voljo v 13 različnih debelinah
- črnilo ni vključeno
- vrsta konice: roler
- debelina črte: 0,13 mm
- tip: Fine
- barva črnila: črno
- dimenzije: 14.2 x 3.99 x 2.2 cm
- teža: 19 g

 

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.