Tehnični svinčniki so nepogrešljiv pripomoček pri delu doma, v šoli ali v službi. Podjetje Pilot je eno izmed vodilnih ponudnikov na trgu pisal. Odlikuje ga raznovrstnost modelov, velika možnost prilagoditve posamezniku ter vedno nove inovacije. Tehnični svinčnik H-145 spada med klasične tehnične svinčnike. Spredaj in zadaj je ojačan s kovino, kar mu zagotavlja daljšo življenjsko dobo. Tehnični svinčnik H-145 ima širino konice 0,5 mm. S svojo tanko konico je primeren za tehnično risanje, črto enostavno vlečete ob ravnilu.
Proizvajalci: TIP TOP , PILOT
Izberi barvo:
3,22 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505112492
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TEHNIČNI SVINČNIK PILOT H-145

- Kristalno čista platika, sprednji del in zaponka sta kovinska;
- s pritiskom na zadnjem delu pomikate grafitni vložek naprej;
- primeren za tehnično risanje;
- širina konice: 0,5 mm;
- barva modra;
- vložek: PPL-5.

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.