Samolepilno pluto lahko enostavno pritrdite na gladko površino. Trakovi za pritrditev so prekriti s folijo, ki jo je treba pred namestitvijo odstraniti. Za pripenjanje stvari pa ne potrebujete ničesar, saj je površina samolepilna. Površina je zaščitena s folijo, ki jo je potrebno pred uporabo odstraniti.
Proizvajalec: DONAU
5,90 €
5,02 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5901498044260
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka SAMOLEPILNA PLUTA 580X460MM

- Tabla za obvestila iz plute
- Primerna za montažo na steno, hladilnik, omaro ipd.
- Ponuja veliko prostora za objavo velikega števila dokumentov brez uporabe magnetov, risalnih žebljičkov ali lepilnega traku
- Samolepilni trakovi za namestitev so prekriti s folijo, ki jo je treba pred namestitvijo odstraniti
- Mere: 580x460x4 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.