Samolepilno pluto lahko enostavno pritrdite na gladko površino. Trakovi za pritrditev so prekriti s folijo, ki jo je treba pred namestitvijo odstraniti. Za pripenjanje stvari pa ne potrebujete ničesar, saj je površina samolepilna. Površina je zaščitena s folijo, ki jo je potrebno pred uporabo odstraniti.
Proizvajalec: DONAU
7,08 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901498044260
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka SAMOLEPILNA PLUTA 580X460MM

- Tabla za obvestila iz plute
- Primerna za montažo na steno, hladilnik, omaro ipd.
- Ponuja veliko prostora za objavo velikega števila dokumentov brez uporabe magnetov, risalnih žebljičkov ali lepilnega traku
- Samolepilni trakovi za namestitev so prekriti s folijo, ki jo je treba pred namestitvijo odstraniti
- Mere: 580x460x4 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.