Magnetna tabla na stojalu Nobo Shark 67,5 x 100 cm, vsebuje kovinsko držalo papirja ima mehak poglobljen osrednji del, za pogosto menjavo papirja, ki je nastavljiv na širino večine blokov za pisanje in odlagalno površino (poličko) za shranjevanje markerjev in magnetov. Velikost pisalne površine piši-briši je 100 x 68,5 cm, nastavljiva po višini do 187cm. Proizvaljalec nudi garancija na pisalno površino do 15 let. Teža table je 11 kg.
Proizvajalec: NOBO
197,90 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5028252170895
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Tabla magnetna na stojalu Nobo Shark 67,5 x 100 cm

- magnetna površina piši-briši
- velikost pisalne površine 100 x 68,5 cm
- polička za shranjevanje markerjev in magnetov
- nastavljiva po višini do 187cm
- kovinsko držalo papirja ima mehak poglobljen osrednji del, za pogosto menjavo papirja
- nosilec papirja nastavljiv na širino večine blokov za pisanje
- teža: 11kg
- garancija na površino: 15 let

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.