Najbolj popularna serija tabel blagovne znamke Bi-office iz serije Maya Pro, z zelo gladko jekleno magnetno površino je opremljena z originalnim drsnim nosilcem za pisala. Uporabnik lahko nosilec enostavno prestavlja in ga nastavi tako, kot mu najbolj ustreza. Zaradi zaobljenih vogalov in inovativne oblike je nosilec za pisala tudi varnejši, saj nima ostrih robov.
Proizvajalec: Bi-Office
47,21 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5603750113782
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Tabla magnetna bela Bi-Office Maya Pro 60 x 90 cm

- dimenzije: 60 x 90 cm 
- zelo gladka jeklena površina table 
- magnetna površina 
- aluminijast okvir nove generacije 
- priložen pribor za montažo in polica za pisala 
- 10 let garancije na površino pri običajni uporabi 

Kako podaljšati življenjsko dobo bele magnetene table? 
Pred prvo uporabo očistite vašo tablo s čisto krpo, ki ste jo nekoliko navlažili z Bi-Office čistilom za bele magnetne table. Nato sperite krpo, ponovno orišite tabli in jo na koncu osušite s čisto krpo. Gre za enostaven, a zelo pomemben postopek, ki bo podaljšal življenjsko dobo vaši tabli. 

Redno čiščenje 
Tablo je potrebno po uporabi očistiti. To opravimo, ko se sledi markerjev popolnoma osušijo z gobico ali krpicami za čiščenje belih magnetnih tabel. Če je na tabli ostalo še kaj črnila, ga prekrijte z novo črto markerja za belo tablo. Če pa gre za večje površine, po tem uporabite sprej za čiščenje belih magnetnih tabel. Torej, če belo tablo uporabljate dnevno, poskrbite za njeno temeljito čiščenje vsaj 2x tedensko. Če so zapisi na tabli ostali več kot 2 dni, po tem je smiselno za čiščenje uporabiti sprej za čiščenje belih magnetnih tabel. Poskrbite tudi za gobice s katerimi čistite belo magnetno tablo. Tudi te potrebujejo vzdrževanje. Preprosto jih operite z milnico in toplo vodo ter počakajte, da se te posušijo, preden jih ponovno uporabite. 

Česa ne priporočamo: 
- ne uporabljajte kemičnih svinčnikov ali ostrih predmetov na beli magnetni tabli, saj ti lahko trajno poškodujejo površino table; 
- za čiščenje ne uporabljajte abrazivnega čistila ali čistila za steklo; 
- voda ni primerna za čiščenje bele magnetne table. 

Kako odstraniti sledi alkoholnega markerja na beli magnetni tabli? 

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.