Stenska magnetna tabla Memo BCH je bela tabla, je cenovno ugodna bela tabla katere pisalana površina je lakirana z melaminom. Okvir je izdelan iz aluminija in opremljen s plastičnimi kotniki. Prav tako je tabla opremljena z odlagalno poličko za hrambo markerjev in čistilne gobice. Dimenzija piši-briši table je 60 x 90 cm in je tako primerna za rabo v pisarnah, sejnih sobah kot tudi doma.
Proizvajalec: RAZNO
44,79 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5903273015311
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TABLA BELA 60X90 STENSKA MEMO BCH

- Aluminijasto ohišje s plastičnimi kotniki
- Lakirana pisalna površina
- Primerna za stensko montažo.
- Polica za odlaganje pisalnih pripomočkov
- Mere: 60 x 90 cm

 

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.