100% grafitni svinčniki primerni za vsak slog. 15 svinčnikov različnih trdot pakiranih v okrogli kovinski embalaži. Svinčniki z najbolj popolno paleto grafitnih vodil. Vsak posamezni svinčnik je lakiran v svoji barvi, ki ponazarja trdoto in globino grafita. Za profesionalce, strokovnjake kot tudi hobby uporabnike. Idealeni so za skice in umetniške risbe, saj zagotavljajo precejšnjo svobodo pri uporabi in tehnikah. Komplet grafitnih svinčnikov je izdelan iz vrhunskega cedrovega lesa s certifikatom FSC™. Svinčniki vsebujejo svinec vrhunske kakovosti, od trdega do mehkega, s premerom od 2,1 do 3,6 mm.

Več kot 80 let izkušenj združenih v enem izmed izdelkov vodilnega švicarskega proizvajalca Caran D'Ache, ki navdihuje ljubiteljske in profesionalne umetnike, ter zagotavlja vrhunske voščenke, barvice, svinčnike, barve, čopiče...
Proizvajalec: Caran d'Ache
58,00 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 7630002318792
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Svinčniki Caran d’Ache Graphite Line FSC Grafwood set 15/1

- Ekstra fini šesterokotni grafitni svinčniki
- Nelomljiva mina premer od 2,1 - 3,6 mm
- Trdota (9B-4H)
- Premium FSC® certificiran les cedre
- Izdelano v Švici

TEHNIKE UPORABE
Pointilizem, šrafiranje, pisanje, skiciranje, senčenje, zamegljevanje, tehnično in umetniško oblikovanje, mešane tehnike.
9B - 3B: izjemno fini grafitni svinčniki, ki omogočajo enakomerno senčenje večjih površin in redno, intenzivno potezo.
-od 2B do H: zelo fini grafitni svinčniki za šrafiranje in prekrivanje
-od 2H do 4H: zelo fini grafitni svinčniki za intenzivne, pravilne, fine in zelo fine črte (tehnična risba, znanstvena ilustracija)

Komplet vsebuje 15 svinčnikov Grafwood
- mehke svinčnike: 9B, 8B, 7B, 6B, 5B, 4B,
- srednje svinčnike: 3B, 2B, B, HB, F,
- trde svinčnike: H, 2H, 3H, 4H,
- ter kovinsko škatlico za shranjevanje.

 

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.