Namizno reklamno stojalo za prospekte in kataloge. Izdelano je iz visoko prosojnega materiala, dimenzij 148 x 210 mm, prostor za vstavljanje prospektov je širine 2cm. Idealno za vlaganje katalogov, letakov, brošur in drugega informacijskega gradiva formata A5.
Proizvajalec: KLIPKO
12,00 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5902156974110
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka STOJALO ZA LETAKE KLIPKO A5 + 2cm

- Izdelano iz visoko prosojnega materiala
- Dimenzije stojala 148 x 210 mm
- Za prospekte do formata A5
- Prostor za vstavljanje prospektov širine 2cm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.