Grafitni svinčnik, katerega ergonomija je popolnoma prilagojena potrebam desničarjev. Zaradi svoje zasnove je primeren za otroke, ki se učijo pisati. Svinčnik ima trikotno obliko z edinstveno protizdrsno zasnovo za udoben oprijem. Grafitna mina je široka 3,15 mm, trdota svinčnika je HB , ki je primerna za pisanje in skiciranje. Rumena ali rdeča oznaka označuje različico svinnika za levičarje ali desničarje.
Proizvajalec: STABILO
Izberi barvo:
1,24 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4006381566186
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Grafitni svinčnik Stabilo Easygraph Metalic za desničarje

- Grafitna mina: 3,15 mm
- Trdota svinčnika HB
- Za desničarje
- Trikotna oblika
- Mina je odporna na lomljenje

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.